Books 4 Life (inter)nationaal

Books 4 Life is in 2005 begonnen met een winkel op de campus van de Universiteit in Tilburg. In de loop der jaren heeft het concept zich bewezen met vestigingen in heel Nederland. In 2010 werd het zelfs internationaal, met een winkel in Oostenrijk. De landelijke website van Books 4 Life kun je hier vinden.

Overkoepelende en lokale stichtingen

Elke vestiging van Books 4 Life bepaalt zelf hoe de doelstellingen van de stichting worden verwezenlijkt. De landelijke stichting Books 4 Life stelt kernwaarden en criteria vast, waar elke vestiging aan voldoet om het handelsmerk Books 4 Life te kunnen voeren. Denk aan een lage boekenprijs, geen vergoeding voor boekdonaties of vrijwilligerswerk en een transparante verdeling van de opbrengst naar de goede doelen.

Voor meer informatie over doelstellingen en beleid van Books 4 Life Eindhoven, kijk hier. Daarnaast mag een jaarverslag natuurlijk niet ontbreken. Het huidige bestuur bestaat uit: R. Hempelman (voorzitter), J. Bartels (secretaris) en A. Fey (penningmeester).

Klik op de boeken hieronder op de kaart om naar de website van een van de winkels van Books 4 Life te gaan.

Books 4 Life winkels in Nederland
Groningen Amsterdam Utrecht Nijmegen Tilburg Je bent op de website van Books 4 Life Eindhoven


De organisatie in 1 minuut

Bekijk het volgende filmpje voor een korte uitleg over stichting Books 4 Life:

Financiële bijdrage t.b.v. Books 4 Life Eindhoven

U kunt Books 4 Life steunen door boeken te doneren of te kopen. Maar ook een rechtstreekse financiële bijdrage is welkom. U kunt via Books 4 Life een donatie doen aan de goede doelen die wij steunen. U kunt ook onze activiteiten sponsoren met een financiële bijdrage: max. 10% van onze omzet mag voor operationele kosten worden gebruikt en daarom zijn we altijd blij met wat extra sponsoring om bijvoorbeeld de kosten voor deelname aan een markt of voor het drukken van flyers te kunnen dekken. Ons rekeningnummer is NL54 TRIO 0390 3560 69 en staat op naam van Books 4 Life Eindhoven.

Onze vestiging staat ingeschreven als:
Stichting Books 4 Life Eindhoven
KvK: 17260808


Ons RSIN-nummer is 821237299. De organisatie heeft de ANBI-status.

Kwaliteit drukwerk

Boekenlegger nodig? Neem er eentje mee bij je volgende aankoop. Onze boekenleggers zijn gesponsord door drukkerij SNEP. Een betrouwbare partner voor degelijk drukwerk! SNEP logo