Vrijwilliger bij Books 4 Life Eindhoven

Ben je geïnspireerd geraakt door het concept van Books 4 Life? Wil je iets betekenen voor goede doelen of hou je gewoon ontzettend van boeken? Ons gezellige team in Eindhoven is altijd op zoek naar versterking. Het is een prachtige gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen en direct bij te dragen aan het succes van een vrijwilligersorganisatie. Wij hebben een klein team, dus alle hulp is welkom!

Er zijn diverse mogelijkheden om je steentje bij te dragen. Momenteel zijn er weinig openingen voor het draaien van winkeldiensten, wel zijn we dringend op zoek naar een vrijwilligerscoördinator! Achter de schermen is er ook van alles te doen zoals bestuurlijke activiteiten, administratieve werkzaamheden, ontwerpen van media, PR, hand- en spandiensten in het magazijn, logistieke ondersteuning en ga zo maar door.

Aanmelden?

Om jouw mogelijkheden als vrijwilliger bij Books 4 Life Eindhoven te bespreken kun je een e-mail sturen naar books4life.eindhoven@gmail.com

In between piles of books, in our store

logo Books 4 Life

Samen beslissingen nemen

Bij Books 4 Life heb je als vrijwilliger inbreng in de beslissingen die genomen worden. Eén van de belangrijkste beslissingen is waar onze opbrengst naartoe gaat. De helft van onze opbrengst is namelijk gereserveerd voor kleinschalige ontwikkelingsprojecten in de eigen regio.

Eén keer per jaar kunnen onze vrijwilligers voorstellen indienen van projecten die zij graag voor het komend jaar willen steunen vanuit Books 4 Life.

Wij zijn met een klein aantal mensen en de organisatiestructuur is vlak: gezamenlijk kiezen wij hoe de winkel gedraaid wordt en wat we verder doen om de doelstellingen van Books 4 Life te bereiken.